Kuulumisia

Haudi!

Johan sitä viikon verran tuli vietettyä hiljaiseloa. Käyn tällä hetkellä blogikriisiä pienessä mielessäni, kun en oikein osaa päättää, mihin keskittyä. Huomaan talousaiheisten ja matka-aiheisten tekstien tuottavan eniten itselleni iloa. Samalla haluaisin kuitenkin olla fancy lifestyle-bloggaaja, jonka blogista löytyvät talousvinkkien ohella täydellisillä kuvilla varustetut reseptit, kirjafiilistelyä ja joulusekoilua. Näitä first world problemseja taas. :D

No joo, kirjoitellaan nyt sitten ihan vaikka fiiliksistä. Istun tällä hetkellä autossa matkalla kotikotiin yhdeksi yöksi. Asumme n. 200 kilometrin päästä perheestämme, sillä olemme alkujaan muuttaneet P:n kanssa pääkaupunkiseudulle töiden vuoksi. Ajetaan melko usein tää väli moikkaamaan porukoita, kavereita ja muuta perhettä.

Kulunut viikko on ollut yllättävän raskas. Kiva, mutta raskas. Kävin työpaikan porukan kanssa golf-kurssilla (kyllä. Golf-kurssilla. Puolustaudun toki sillä, et mut oli ostettu paikalle jäätelön varjolla. Kurssia ei olisi järjestetty, jollei paikalle olisi saatu vielä yhtä ihmistä. :D). Tämä vei käytännössä kolme iltaa kokonaisuudessaan. Yllätyin kyllä positiivisesti! Ei musta ikinä oikeaa golffaria tuu, mutta oli pelaaminen hauskempaa, mitä mun ennakko-odotukset lajista oli. Todella haastava laji! Hirveästi peli- ja etikettisääntöjä. Onneksi oli hyvä porukka pelaamassa, ja kaikki aika lailla aloittelijoita. Ei sitten tarvinnut hirveästi nolostua, kun tuli vispattua mailaa joko 10 senttiä pallon yläpuolella tai vaihtoehtoisesti kuovittua siitä maata pallon alta antaumuksella. Täytyy kyl sanoa, että jos golfaamisen aloittais, niin aikamoiset kustannukset jo harrastuksen aloittamisesta sais maksaa... mieluummin sijoitan rahat lentolippuun ja mojitoon auringon alla.

Lisäksi syksy on selkeästi alkanut, kun töissäkin on enemmän työtä tehtävänä mitä viimeiseen kuukauteen. Torstai-ilta kului siis melko pitkään töissä ja sen jälkeen rojahdin keltaiseen nojatuoliini ja sammaloiduin siihen loppuillaksi. Eilen taas näin ystävää ja käytiin istumassa lasillisella.

Olen kehittänyt itselleni syksyksi muutamia harrastuksia, jotta pysyisin poissa kahviloista, ja että en jämähtäisi nojatuoliini aina töiden jälkeen. P:llä jatkui opinnot taas, joten yksinoltavaa aikaa arkisin / välillä viikonloppuisin on tiedossa. Tiedossa tänä syksylle siis ainakin urheilua (Easyfit on edullinen! 29.90 € /kk ja ainakin oman lähikeskukseni kuntosali on kattava + ryhmäliikuntatunteja on tarjolla paljon, muitakin kuin virtuaalitunteja); käsitöitä (ilmoittauduin neulonnan kursseille kansalaisopistossa. :D) ja loppusyksystä sitten vielä maisterivaiheen pääsykokeisiin lukeminen. Eiköhän siinä sitten ole sen verran tekemistä, että tulee pysyttyä poissa pahuuksista.

Tällaista tällä kertaa. Loppuviikosta sitten katsotaan, kestikö ruokamission budjetti eilistä yksillä käyntiä vaiko ei!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesäloma

Kirjat!

Sijoittamisesta (tai sen näpräämisestä)